Menukort

Altid lækkert og godt

– kan bestilles som Take Away

Er du sulten og søger efter fx brunch Brønderslev, så kom og besøg Brønderslev Golfcafé, for Brønderslev Golfcafé vil i hvert fald ikke skuffe dig. Brønderslev Golfcafé er også et oplagt valg, når du søger efter frokost Brønderslev, café Brønderslev, julefrokost Brønderslev, mad ud af huset Brønderslev eller bare mad Brønderslev. Brønderslev Golfcafé har kunder fra hele Nordjylland, hvor vores kunder kommer fra bl.a. Hjørring, Løkken, Vrå, Brønderslev og hele Nordjylland.

Brønderslev Golfcafé tilbyder dig også et bredt udvalg af specialøl, som altid er en oplevelse at prøve. Spørg gerne Brønderslev Golfcafés personale om, hvad de kan anbefale dig af specialøl, for Brønderslev Golfcafé har et indgående kendskab til vores specialøl. En øl er ikke bare en øl.

God mad fra bunden – også som Take Away

Hos Brønderslev Golfcafé kan du altid bestille god mad, som er tilberedt helt fra bunden af – og ikke nok med det: Brønderslev Golfcafé anvender de friskeste og bedste råvarer fra lokale leverandører. På denne måde støtter Brønderslev Golfcafé samtidig også de lokale leverandører til glæde for lokalsamfundet. En anden fordel er selvfølgelig, at leverancer fra lokalsamfundet samtidig forkorter transporttiden, hvilket giver friskere råvarer, og det bemærkes af alle dine sanser.

Den optimale kvalitet kan nemlig hurtigt mærkes. Dine smagsløg vil takke dig. Dine øjne vil fristes og den skønne madlugt vil komme dig i møde, så du får endnu mere appetit og lyst til mere, hvis ellers du kan rumme det. God kvalitet mætter nemlig i modsætning til fx junkfood, hvor du hurtigere bliver sulten igen.

Brønderslev Golfcafé leverer kød, som næsten smelter på tungen, fordi det er veltilberedt og helt frisk ligesom resten af de råvarer, som Brønderslev Golfcafé håndplukker til vores retter. Den høje kvalitet i Brønderslev Golfcafés råvarer giver dig nærende mad og dermed ekstra energi, og det kan vi alle sammen jo altid godt bruge, for hvem går ikke op i at være sund og spise sundt.

Brønderslev Golfcafé er en populær Brønderslev restaurant og café, som er placeret i klubhuset hos Brønderslev Golfklub, som er beliggende i skønne omgivelser. Kontakt Brønderslev Golfcafé – eller kig bare forbi. Du er altid velkommen.

Hole in One Burger

Oksekødsburger med cheddarost, salat, bacon, tomat, agurk og hjemmerørt dressing. Dertil ristede kartofler og hjemmelavet aioli.

88,-

Eagle Steak

Steak afkalvefilet servered med ristede kartofler, svampecreme og grønt.

118,-

Birdie Tapas

Tapastallerken med blandede lækkerier serveret med brød og hjemmelavet dip.

88,-

Pariserbøf

Klassisk pariserbøf serveret med rødbeder, løg, pickles, peberrod, kapers og æggeblomme.

78,-

Bogey skud

Hjemmelavet stjerneskud med pandestegt fiskefilet, dampet fiskefilet, røget laks, rejer og asparges.

88,-

Fairway salat

Cæsarsalat med kylling, croutoner, bacon og hjemmelavet cæsardressing.

58,-

Laksesalat

Med røget laks, grillede squash, syltede rødløg og hjemmerørt dressing.

58,-

Driver Dessert

Lun flydende chokoladekage serveret med hjemmelavet vaniljeis og bær.

48,-

Caddiekage

Dagens kage til kaffen

20,-

Store pølsehorn

20,-

Pommes frites med dip

25,-

Smørrebrød

(3 for 75,-)

28,-

Snitter

(3 for 55,-)

20,-

Hjemmelavede flæskesvær

25,-

Frikadeller

Med kartoffelsalat eller rugbrød og hjemmelavet rødkål.

58,-

Fiskefrikadeller

Med hjemmerørt remoulade, rugbrød og salat.

58,-