Til fest åbner Brønderslev Golfcafe gerne dørene

Brønderslev Golfcafé er lige stedet for dig, hvis du står og mangler et hyggeligt sted som selskabslokale, hvor du kan afholde dine private fester som eksempelvis konfirmation, rund fødselsdag, kobberbryllup – blot for at nævne nogle muligheder. Hos Brønderslev Golfcafé har du nemlig mulighed for at reservere golfklubbens hyggelige klubhus som selskabslokale. Når du vælger Brønderslev Golfcafés klubhus som selskabslokale til din fest, får du nemlig et sted, som er beliggende i smukke omgivelser med skøn natur. De smukke omgivelser gør bare din fest endnu bedre, for rammerne for din fest er lige så vigtige som menuen. Som Brønderslev Restaurant serverer Brønderslev Golfcafé de lækreste retter mad – lige som du ønsker det.

Hos Brønderslev Golfcafé er det dejligt at komme ud at trække noget frisk luft imellem retterne til festen,  og herudover kan du også vælge, at gæsterne til din fest skal have serveret velkomstdrinken udenfor, hvis vejret tillader det. Efter desserten kan det også være rart at komme ud at strække benene lidt, når man har siddet og spist, drukket og skålet i flere timer. Festligheder omkring bordene / bordet og festtaler osv. tager sin tid, når man sidder og hygger sig med at fejre festens hovedperson eller hovedpersoner.

Du er velkommen til at kontakte personalet hos Brønderslev Golfcafé, så vi kan høre om, hvad vi kan gøre for dig, og så du også kan fortælle os om dine ønsker og behov ved samme lejlighed. Som du bl.a. kan se på Brønderslev Golfcafés hjemmeside, er der mange muligheder, når du vælger os i forbindelse med afholdelse af dine festlige anledninger.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi eller til at aftale et møde med personalet fra Brønderslev Golfcafé, som gerne er dig behjælpelig med også at sammensætte en menu, som passer til dine behov og ønsker – også med hensyn til borddækning, og hvad du ellers måtte ønske dig til din fest. Brønderslev Golfcafé glæder sig til at være med til at fejre dig.