Til fest åbner Brønderslev Golfcafe gerne dørene

Brønderslev Golfcafé er lige stedet for dig, hvis du står og mangler et hyggeligt sted som selskabslokale, hvor du kan afholde dine private fester som eksempelvis konfirmation, rund fødselsdag, kobberbryllup – blot for at nævne nogle muligheder.

Du er velkommen til at kontakte os, eller kigge forbi cafeen, hvis du har spørgsmål omkring fester og hvad vi kan gøre for dig. I samarbejde med dig, tilpasser vi menu, vine og andet efter dit behov.

Alle priserne i selskabsforslagene er inklusiv borddækning.

 

Selskabsforslag 1

328,-

Velkomstdrink:
Mousserende vin med hyldeblomst

Forret - tallerkenserveret
Hvidvinsdampet isingfilet, rullet med laksesoufflefars, dertil marineret fennikelsalat, rejer, asparges. Serveret med dressing, brød og smør.

Hvidvin: Villa di Mare, Chardonnay, Italien (pr. fl. 168,-)

Hovedret - buffet
Rosastegt kalveculotte, fyldt unghanebryst, cremet svampesauce, flødekartofler, små ovnbagte kartofler, broccolisalat, spændende grøn salat med dressing, brød og smør.

Rødvin: Reserve Bank, Sydafrika (pr. fl. 168,-)

Dessert - portionsanrettet
Moderne æblekage - hjemmelavet æblekage lagt i lag med karameliserede mandler og hvidchokoladecreme.

Kaffe og hjemmebagte småkager

Natmad - karrysuppe med kylling, grøntsager og brød

MENU UDEN DRIKKEVARER: 328,-
DRIKKEVARER AD LIBITUM: 218,-
(7 timer - velkomst, vin, kaffe, øl og vand)

Selskabsforslag 2

398,-

Velkomstdrik:
Casalotta Spumante Brut, Italien

Forret - tallerkenserveret
Tapastallerken med lun bagt torsk, serveret med ærtepure. Rejer vendt med dild, rødløg, tomat og avocado. Vitello tonnato (koldt kalvekød med tunsauce). Serveret med salat, dressing, brød og smør.

Hvidvin: Riesling, Kühl-mann-Platz, Alsace (pr. fl. 258,-)

Hovedret - tallerkenserveret og 2. gang på fad
Rosastegt dansk kalvefilet serveret med kraftig rødvinssauce, sellericreme, smørbagte gulerødder ved med spidskål og kartofler bagt med rosmarin og hvidløg.

Rødvin: Zinfandel, Rebel Canyon, Californien (pr. fl. 198,-)

Dessert - tallerkenserveret
Chokoladefondant serveret med syltede bær og vaniljeis

Dessertvin: Portvin, Graham's Six Grapes (pr. gl. 48,-)

Kaffe og hjemmebagte kransekager samt cognac eller Baileys (1 genstand pr. pers.)

Bar med vin, øl og sodavand ad libitum.

Natmad - Tapasfad med forskellige italiensk- og spanskinspireret skinker og pølser, serveret med pesto, humus, oliven og brød.

MENU UDEN DRIKKEVARER: 398,-
DRIKKEVARER AD LIBITUM: 338,-
(8 timer - velkomst, vin, cognac, kaffe, øl og vand)

Brunchforslag

248,-

Buffet

Koldrøget laks med rygeost og karse
Små croissanter med luksus kyllingesalat
Scrambleæg med bacon og brunch pølser
Parmaskinke med melon
2 slags salami med pesto og syltede rødløg
Rullepølse med sky og løg
Græsk yoghurt med hindbær og müsli
2 slags ost fra Sønderhaven med syltede valnødder
Skæreost med hindbærmarmelade
Brunsviger med fløde
Rundstykker, rugbrød og smør

Juice, the og kaffe