Ud af huset – når du skal holde fest

Bestil mad ud af huset hos Brønderslev Golfcafé, når du skal holde fester – fx åbent hus, rund fødselsdag, konfirmation, jubilæum m.m. – eller bare have en hyggestund med gæster eller dine nærmeste. Mad ud af huset fra vores Brønderslev restaurant behøver ikke en særlig anledning, for Brønderslev Golfcafé leverer til både store og små selskaber.

Brønderslev Golfcafé leverer mad ud af huset til kunder i hele Nordjylland – såsom fx Vrå, Hjørring, Løkken, Brønderslev og omegn. Når du vælger Brønderslev Golfcafé, kan du også vælge mellem flere menuer, som kan matche både de større og lidt lettere budgetter, for Brønderslev Golfcafé giver dig mange muligheder udover take away.

Overlad indkøbene til os

Når du bestiller mad ud af huset, behøver du ikke selv at tænke på at få planlagt dine indkøb til din planlagte menu, få tilberedt alle retterne af maden til din fest el.lign., få anrettet maden, vaske gryder og potter og pander osv. op.

Du kan bare tage dig af de mere hyggebetonede gøremål med borddækning, servietfoldning, eventuelt bordkort, for Brønderslev Golfcafé kan give dig mere tid, og på den måde vil du få endnu mere overskud til dine gæster. Du får simpelthen mere tid til dig selv i stedet for at tilbringe hele dagen og sikkert mere end det i køkkenet.

Du kan endda nå at prøve flere sæt tøj osv., hvis du skulle få lyst til det, for det kan jo nogen gange være svært at bestemme sig, når man står foran klædeskabet.

 

Menu 1

168,-

Forret: Fiskesuppe

m/dampet torsk, brød og smør

Hovedret: Unghanebryst

Fyldt, skindstegt med smørstegte kartofler, hvidvinssauce, serveret med gulerodspuré, kål, jordskokker og syltede rødløg.

Dessert: Panna Cotta

Med hindbær, mandler og mynte.

Menu 2

198,-

Forret: Vitello tonatto

Hvidvinspocheret kalvekød med tunsauce, kapers og citron.

Hovedret: Krondyr

Helstegt inderlår med selleri-creme, bagte beder, kartofler og kraftig vildtsauce.

Dessert: Chokolade-fondant

(Skal bages lige inden servering)
Serveres med hjemmelavet is og syltet frugt.

Menu 3

248,-

Forret: Hummer-bisque

Med hummer-souffle og grønt, samt brød og smør.

Hovedret: Danske kalvefilet

Rosastegt, serveret med pommes anne, kraftig glace, stegte svampe og bagte løg.

Dessert: Cheesecake

Serveret med lakrids-is og hvid chokolade.

Buffet 1

118,-

Grillet kalvecoulotte.
Marineret svinekam.
Små ovnbagte kartofler med krydderurter og tzatziki.
Broccoli-salat med bacon.
Grøn salat med dressing.

Buffet 2

168,-

Luksus kyllingsalat serveret med salat, frisk ananas og smør.
Nakkefilet stegt med grov sennerp.
Langtidsstegt kalveculotte.
Smørstegte kartofler.
Pastasalat vendt m. persillepesto.
Grøn salat med granatæble og forårsløg.
Moderne æblekage.

Buffet 3

198,-

Dampet isingfilet rullet med soufflefars serveret med fenikkelsalat, urtecreme, brød og smør.
Fyldt unghanebryst.
Oksefilet stegt med friske urter, hvidvinssauce med estragon, små kartofler bagt med citron og hvidløg.
Kartofler vendt med ærtepesto.
Tomatsalat med frisk mozzarella og rødløg.
Grøn salat med dressing.
Brownie med is og frugt.

Buffet 4

248,-

Carpaccio serveret med rucolasalat, parmesan og pinjekerner.
Soyasyltet laks med salat og avocado creme.
2 slags brød med smør.
Oksemørbrad.
Lammeculotte stegt med rosmarin og hvidløg.
Skindstegt perlehønebryst.
Rødvinssauce.
Smørstegte kartofler vendt med friske urter.
Bagte skokker og skalotter med kål.
Bitre salater med vinaigrette og persille.
Perlebygsalat med rodfrugter og nødder.
Gateau marcel (chokoladekage) m. syltede bær og vaniljecreme med appelsin.

Tapas buffet

188,-

Jordskokkesuppe ( skal varmes ).
Dampet isingfilet rullet med
soufflefars serveret med fennikelsalat.
Rejer vendt med dild, rødløg,
tomat og avocado.
Soyasyltet laks med avocadocreme.
Luksus kyllingesalat med ananas.
Fad med skinke og pølse, serveret med oliven, tapanade, pesto, humus og brød.
Ristede kartofler med aioli.
2 slags ost med tilbehør/brød.
Brownie med hvid chokoladecreme.

Frokost buffet

148,-

Hvide sild med hjemmerørt karrysalat.
Stegte sild med sennepscreme.
Pandestegt fiskefilet med hjemmerørt remoulade, citron, æg, tomat og rejer med mayo.
Hjemmerørt kyllingesalat med ananas og bacon.
Mørbradbøffer med løg og svampe.
Rullepølse med sky og løg.
2 slags ost med tilbehør.
Diverse brød og smør.

Natmad

,-

Biksemad med bearnaise og hjemmesyltede rødbeder. 48,-
Hotdogs 2 stk. pr. person. 38,-
Frikadeller med kartoffelsalat. 38,-
Karrysuppe med kylling og grøntsager. 38,-
Pølsebord med diverse pålæg, leverpostej, brød og smør. 58,-
Tapasfad med diverse pølser, skinker, brød og smør. 58,-
Tortilla med oksekød, salat og dressing. 48,-