Om os

Brønderslev Golfcafé byder alle kunder velkomne, for vi har noget for alle, og er ikke kun for golfspillere. Blandt de forskellige spisesteder i Brønderslev er Brønderslev Golfcafé stedet for alle, der vil have et udsøgt måltid mad, som eksempelvis kan være saftige og møre steaks, veltilberedte burgere, pariserbøffer, spændende tapas m.m samt hertil fx velsmagende specialøl el.a. på et dejligt spisested i Brønderslev. Vi også stor succes med vores brunch; det er mange af vores kunder rigtigt glade for, og de kører gerne fra fx Løkken, Hjørring, Vrå og det øvrige Nordjylland for at nyde eksempelvis vores velsmagende brunch el.a. på vores velbeliggende Brønderslev restaurant.

Brønderslev Golfcafé har udover golfspillere mange andre kunder, som kommer og spiser og hygger. De flotte omgivelser i den smukke natur vil give dig ekstra lyst til at indtage noget lækkert at spise og drikke. Det gælder uanset, om du skal have tilfredsstillet en lille sult eller virkelig skal være mæt af et solidt måltid mad. Det er alt sammen med til at give dig mere energi.

Selskabslokaler til fest

Hos Brønderslev Golfcafé er der faktisk mange muligheder – udover et spil golf før eller efter dit besøg i Golfcaféen. Vi tilbyder dig fx også: lyse og venlige selskabslokaler til din fest eller julefrokost, mad ud af huset, take away m.m. Alt på vores menukort kan nemlig også bestilles som take away, når du har brug for en nem løsning i en snæver vending.

Brønderslev Golfcafé tilbyder dig også lettere anretninger som fx laksesalat, højt smørrebrød, snitter, hjemmelavede flæskesvær. Brønderslev Golfcafé er for både store og små, og vi har derfor også noget til de mindste, som fx kan vælge børneretter som fx pommes frites med dip eller pølsehorn.

Brønderslev Golfcafé kan tilbyde dig flere muligheder, så kontakt os endelig, så vi kan høre, hvordan vi kan gøre noget for dig.